— Filosofi

Dermatologisk testet hudpleje og hårpleje – helt uden parfume og farvestoffer

Hos Rønsbøl mener vi, at hud- og hårpleje skal være enkel og ærlig. Derfor har vi skabt produkter, der passer til alle – både mænd, kvinder og børn, så hele familien trygt kan bruge de samme produkter.

Alle vores produkter er nemlig 100% fri for parfume og kunstige farvestoffer. I stedet er de fyldt med aktive ingredienser, vitaminer og en masse fugt, der hjælper med at pleje, nære og beskytte din hud og dit hår.

Produkterne er skabt så de passer til alle hud- og hårtyper, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Dermed kan du selv sammensætte din helt egen effektive rutine baseret på lige netop dine behov.

Dermatologisk testet hud- og hårpleje

Alle vores produkter er dermatologisk testet. Det vil sige, at de er blevet klinisk testet på forskellige hudtyper for at sikre, at de ikke forårsager hudirritation eller andre reaktioner.

Med vores produkter får du hudpleje og hårpleje med et højt indhold af aktive ingredienser, som er gennemtestet og udviklet på baggrund af analyser af hudens og hårets behov. Dermed har vi kun tilsat effektive og skånsomme ingredienser, der beskytter og plejer – helt uden at tilføre unødvendige tilsætningsstoffer.

Aktive ingredienser

Hos Rønsbøl arbejder vi hele tiden for at skabe produkter, der giver øjeblikkelige resultater såvel som langsigtet effekt. Derfor anvender vi aktive ingredienser, der er nøje udvalgt for både at give lindring nu og her, og som samtidig kan give fantastiske resultater på hudens og hårets helbred på lang sigt.

Derfor er vores produkter formuleret med et højt indhold af planteekstrakter, vitaminer og andre aktive ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera, mandelolie, macadamiaolie, E-vitamin og tangekstrakt. Samtidig er de selvfølgelig helt fri for parfume, kunstige farvestoffer eller hormonforstyrrende ingredienser.

Funktionelle

Vores produkter er funktionelle og indeholder aktive ingredienser, der arbejder med huden for at dække dennes behov.

Omfavnende

Vores produkter er omfavnende for alle hudtyper i alle stadier af livet, så du kan passe godt på din krop og hud.

Ærlige

Vores produkter er ærlige og indeholder kun skånsomme ingredienser, der er valgt med omhu for at passe til alle hudtyper.  

Skånsom pleje for hele familien

Hos Rønsbøl skaber vi hud- og hårplejeprodukter, der er 100% fri for parfume og farvestoffer. Alle vores produkter er desuden dermatologisk testet, hvilket betyder, at de er sikre at bruge for både børn og voksne såvel som for alle hudtyper.

Er du gravid eller ammende? Så kan du selvfølgelig også trygt bruge vores produkter, der ikke indeholder parfume eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Emballagen på en række af vores produkter kommer med et lufttæt pumpesystem, hvilket hjælper med at holde dannelsen af bakterier nede. Det betyder, at vi kan bruge et minimum af konserveringsmidler til vores produkter uden at gå på kompromis med produktets holdbarhed.  

Rønsbøl er nemlig gennemtænkt hudpleje – helt enkelt.