K

Repair cream

50 ml

Rig ansigtscreme med vitaminer og antioxidanter.

Den styrker og nærer samtidig huden i dybden.

Indeholder abrikoskerneolie, sheasmør og macadamiaolie.

 

BEDSTE CREME

18/02-2020 - Henriette 49 år, Århus C

Jeg har brugt Rønsbøl Repair Creme uafbrudt siden 2011, da jeg tilfældigt faldt over cremen i Føtex til 75,-. Den kurerede mine røde kinder, så jeg slap for at bruge korrigerende creme. Som andre skriver er den særlig god i den kolde og blæsende tid. Og så kan jeg lide at lade andre prøve den og spørger om den prikker lidt lige når den kommer på. De bekræfter, og så ved jeg, at den virker. Varmeste anbefaling herfra.

YNDLINGS CREMEN

22/03-2019 - Sabine 32 år, Kolding

Har brugt både Ecooking og Dermalogica, men den her er min nye yndlings creme! Elsker den er med pumpe så man undgår bakterier, uden parfume, parabener og farvestoffer og så fugter den mega godt uden at man føler sig fedtet- what’s not to like? Bruger den som natcreme eller efter bad hvor min hud er mere tør.

SUPER CREME


16/03-2019 - Kathrine E 37 år Haderslev

Elsker denne repair creme!
Den er så fantastisk god, at jeg ville.ønske at den var billigere!
Min hud har så godt af cremen denne vinter !
Køb den, du vil ikke fortryde.
Repair cremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader den 'frisk' med glød.

Anvendelse
 • Påføres ren og tør hud
 • Kan anvendes dagligt
Produktbeskrivelse

Rønsbøl Repair Cream er en meget rig creme, som indeholder nøje udvalgte ingredienser, som er med til atplejeogberoligehuden.

Den er blandt andet beriget med abrikoskerneolie, sheasmør og macadamiaolie, som har en utrolig nærende, helende, regenererende og udglattende virkning på huden. Den er desuden rig på vitaminer og antioxidanter, som styrker og nærer huden i dybden.

Hvis man har problemer med en meget stresset, tør eller irriteret hud, så er denne creme redningen. Udover at den er god at bruge i ansigtet, så er den også formidabel til f.eks. tørre albuer eller andre tørre områder på kroppen.

Rønsbøl Repair Cream er perfekt til at beskytte, lindre og reparere huden, og det er ikke uden grund at denne creme er blevet så populær.

Fordele:

 • Ansigtscreme
 • Anbefales til alle hudtyper
 • Plejer og beroliger huden
 • Nærende
 • Regenererende
 • Har en udglattende virkning
 • Styrkende
 • Kan bruges til flere formål
 • Beskyttende
 • Lindrende
Ingredienser

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Sodium PCA, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Carnosine, Biosaccharide Gum-1, Alaria Esculenta Extract, Cetyl Alcohol, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid.

Match med

Micellar cleansing water

Mild og effektiv rensevand med aloe vera, som nemt fjerner makeup.

Night cream

Plejende og nærende natcreme, med en udglattende virkning på huden.

Skin tonic

Let ansigts-spray, som bruges inden påføring af fugtpleje, for at forbedre optagelsen af fugt.